Λίγα λόγια
για εμάς


Σχετικά με εμάς

Ένα σύγχρονο εστιατόριο που βρίσκεται στην Πλάκα, ένα από τα πιο γραφικά και ιστορικά μέρη της Αθήνας. Το ΕΡΑΤΩ ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1979 και έχει διατηρήσει από τότε τη φήμη του, ως ένα από τα πιο κομψά και μοντέρνα σημεία, στην περιοχή.


Φιλοξενία

Το όμορφο και φιλικό περιβάλλον, η άψογη εξυπηρέτηση και η ποιότητα της κουζίνας εστιάζουν στη φιλοξενία και την απόλυτη επιθυμία να ευχαριστήσουν τον επισκέπτη..

Εστιατόριο Ερατώ
από το 1979
στην καρδιά της ΠλάκαςΗ ποιότητα είναι
σημαντική

Η κουζίνα μας επικεντρώνεται γύρω από ένα πλούσιο, παραδοσιακό μενού που διαμορφώνεται από τοπικά, εποχιακά υλικά. Το εστιατόριο «ΕΡΑΤΩ» είναι ένα σημείο συνάντησης για όλους τους ανθρώπους που επιθυμούν να απολαύσουν την ελληνική κουζίνα συνοδεύοντας το γεύμα τους με τα πιο εύγευστα ελληνικά κρασιά..


Εκδηλώσεις
εμπειρίες

Στο ΕΡΑΤΩ έχουμε τη δυνατότητα διοργάνωσης κοινωνικών εκδηλώσεων για 10 έως και 300 άτομα . Στο χώρο μας, η γαμήλια δεξίωση σας ή η ετήσια εταιρική συνάντηση θα είναι μια μοναδική εμπειρία για όλους τους καλεσμένους. Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει και εταιρικές εκδηλώσεις όπως συνέδρια και λανσάρισμα νέων προϊόντων εξασφαλίζοντας την άψογη διοργάνωση τους. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήστε μια αξέχαστη εκδήλωση.