ΕΡΑΤΩ

Restaurant & Lounge Bar

Ένας ζεστός χώρος που αποτυπώνει το πνεύμα της παλιάς Αθήνας και την ενέργεια του Παρθενώνα.

ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

LogoHorizontal

Ένα σύγχρονο εστιατόριο που βρίσκεται στην Πλάκα, ένα από τα πιο γραφικά και ιστορικά μέρη της Αθήνας. Το ΕΡΑΤΩ ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1980 και έχει διατηρήσει από τότε τη φήμη του, ως ένα από τα πιο κομψά και μοντέρνα σημεία, στην περιοχή. Το όμορφο και φιλικό περιβάλλον, η άψογη εξυπηρέτηση και η ποιότητα της κουζίνας εστιάζουν στη φιλοξενία και την απόλυτη επιθυμία να ευχαριστήσουν τον επισκέπτη.
Η κουζίνα μας επικεντρώνεται γύρω από ένα πλούσιο, παραδοσιακό μενού που διαμορφώνεται από τοπικά, εποχιακά υλικά. Από νωρίς το μεσημέρι, μέχρι αργά το βράδυ το εστιατόριο «ΕΡΑΤΩ» είναι ένα σημείο συνάντησης για όλους τους ανθρώπους που επιθυμούν να απολαύσουν την ελληνική κουζίνα συνοδεύοντας το γεύμα τους με τα πιο εύγευστα ελληνικά κρασιά.

Ελληνική κουζίνα, Live Μουσική, Δωρεάν WiFi, Χώρος συναντήσεων & εκδηλώσεων

Μενου

Menu

EVENTS

guitarbouzouki

Κάθε Σάββατο βράδυ μπορείτε να απολαύσετε

στο ΕΡΑΤΩ

Μπουζούκι και Κιθάρα

LIVE μουσική

Music is On!

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο ΕΡΑΤΩ έχουμε τη δυνατότητα διοργάνωσης κοινωνικών εκδηλώσεων για 10 έως και 300 άτομα . Στο χώρο μας, η γαμήλια δεξίωση σας ή η ετήσια εταιρική συνάντηση θα είναι μια μοναδική εμπειρία για όλους τους καλεσμένους.
Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει και εταιρικές εκδηλώσεις όπως συνέδρια και λανσάρισμα νέων προϊόντων εξασφαλίζοντας την άψογη διοργάνωση τους. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήστε μια αξέχαστη εκδήλωση.

We are Social


Ώρες λειτουργίας 12.00 μμ - 01.00 πμ

Contact

.

Thank you! I have received your message.

name

email

message

Contact Info

+30 210 3247966

info@erato-plaka.gr

Αδριανού 134, Πλάκα